Conferința de Educație Timpurie 2022

SINGURUL EVENIMENT DEDICAT EDUCAȚIEI TIMPURII CU
ACCES GRATUIT EDUCATORILOR DIN SISTEMUL PUBLIC DE ÎNVĂȚĂMÂNT

A 8-a ediție a Conferinței de educație timpurie, ce va avea loc la finalul lunii octombrie în Timișoara, București, Suceava și Chișinău, completează puzzle-ul de teme valoroase și relevante pentru formarea specialiștilor din învățământul preșcolar și primar.

Educația depășește cu mult aspectul cognitiv al învățării. Pentru a asigura o dezvoltare completă și holistică, ce se bazează pe conectivitatea minții, trupului și spiritului, este important ca valori precum empatia, compasiunea, încrederea, curajul, umanitatea să fie împărtășite ca parte a educației.

Acest tip de abordare reprezintă viitorul educației, prin dezvoltarea armonioasă și emanciparea personalității copilului, ca viitor adult responsabil pentru propria persoană, relațiile cu ceilalți și cu lumea care îl inconjoară.

Descoperă detaliile pentru fiecare din cele 4 orașe și înscrie-te!

Pentru informații actualizate despre Conferința de educație timpurie 2022, te invităm să ne urmărești pe Facebook:

https://www.facebook.com/ConferintaDeEducatieTimpurie/ sau https://www.facebook.com/First7.Acorns

Conferința de Educație Timpurie aduce anual în România experți internaționali în educație timpurie ce prezintă concepte noi și abordează subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.