First7

Împreună pentru educația timpurie din România

0
Ani de experiență
0
Ediții organizate
0
Ani de activitate
0
Participanți unici

 

FIRST7 este primul centru pentru educație timpurie din România, dedicat dezvoltării armonioase a copilului și oferirii sprijinului corespunzător educatorilor, părinților și celor implicați în procesul de creștere și educare a acestuia, încă de la naștere.

FIRST7 Parents & Educators Coaching este primul centru pentru educație timpurie din România dedicat dezvoltării armonioase a copilului și oferirii sprijinului corespunzător educatorilor, părinților și celor implicați în procesul de creștere și educare a acestuia, încă de la naștere.

Centrul de training pentru părinți și educatori FIRST7 a fost înființat în anul 2008 de către Fundația Acorns, drept inițiativă a proiectului “0 2 3 Early Education”, cu scopul de a promova nevoia de educație și îngrijire de calitate a copiilor cu vârsta între 0 și 3 ani.

Astăzi, misiunea FIRST7 este de a oferi informații și suport tuturor celor implicați în susținerea educației și dezvoltării bebelușilor și copiilor cu vârste de la 0 la 7 ani: părinți, educatori, dădace, asistente, etc.


 

Promovăm educația timpurie în România și împărtășim întreaga noastră experiență câștigată în peste 15 ani cu ACORNS Nursery sistemului educațional de stat și grădinițelor private sub formă de servicii de training dedicate dezvoltării copilului în cea mai importantă perioadă a vieții sale.

Misiunea FIRST7 TRAINING CENTER este de a oferi informații și suport tuturor celor implicați în susținerea educației și dezvoltării bebelușilor și copiilor cu vârste de la 0 la 7 ani: părinți, educatori, dădace, asistente, etc.
FIRST7 TRAINING CENTER are în centrul atenției copilul și nevoile sale. Cea mai bună metodă de a susține copiii este de a oferi informații de bună calitate și training-uri celor care se ocupă cu îngrijirea și educația copiilor din această grupă de vârstă.


Această inițiativă face parte din proiectul “0 2 3 Early Education”, proiect inițiat de Fundația Acorns în 2008, pentru a promova nevoia pentru educație și îngrijire de calitate a copiilor cu vârsta între 0 și 3 ani.
Prin obiectivele, munca și oamenii implicați în inițiativă, FIRST7 TRAINING CENTER susține următoarele:
• Promovarea celor mai bune practici de lucru cu copiii
• Promovarea descoperilor recente în domeniu
• Includerea tuturor indivizilor, indiferent de rasă, vârstă, religie sau dizabilitate, care sunt interesați de participarea în activităție organizate de FIRST7 sau de susținerea acestora.

Powered by

 FIRST7 Parents&Educators Coaching reprezintă esența experienței noastre ca ACORNS Nursery oferită comunității sub formă de servicii de training & coaching. O relație bună părinte-copil sau educator-copil duce la formarea unui mediu social sănătos și echilibrat.

 Mediul social și cultural în care trăim poate fi gândit mult mai atent la necesitățile copiilor noștri. Un părinte mai bun nu înseamnă doar a fi mai iubitor, ci a fi adaptat la necesitățile culturale, psihologice și sociale din prezent. 

Aceste instrumente de formare sunt gândite să fie ușor și natural de asimilat de către părinți și educatori ai grădinițelor de stat sau private.

\Împărtășim întreaga noastră experiență câștigată în 15 ani cu ACORNS Nursery sistemului educațional de stat și grădinițelor private sub formă de servicii de Training&Coaching dedicate dezvoltării copilului în cea mai importantă perioadă a vieții sale.

Vă punem la dispoziție un pachet de instrumente adaptate la dinamica pishologică locală pentru educatori și părinți cu scopul îmbunătățirii mediului educației copilului între 0-7 ani.

 

Partenerii Noștri

Le mulțumim foarte mult partenerilor noștri
pentru că au avut și au încredere în noi și proiectele noastre...