Despre Noi

FIRST7 este primul centru pentru educație timpurie din România, dedicat dezvoltării armonioase a copilului și oferirii sprijinului corespunzător educatorilor, părinților și celor implicați în procesul de creștere și educare a acestuia, încă de la naștere.

Centrul de training pentru părinți și educatori FIRST7 a fost înființat în anul 2008 de către Fundația Acorns, drept inițiativă a proiectului “0 2 3 Early Education”, cu scopul de a promova nevoia de educație și îngrijire de calitate a copiilor cu vârsta între 0 și 3 ani.

Astăzi, misiunea FIRST7 este de a oferi informații și suport tuturor celor implicați în susținerea educației și dezvoltării bebelușilor și copiilor cu vârste de la 0 la 7 ani: părinți, educatori, dădace, asistente, etc.

Promovăm educația timpurie în România și împărtășim întreaga noastră experiență câștigată în peste 15 ani cu ACORNS Nursery sistemului educațional de stat și grădinițelor private sub formă de servicii de training dedicate dezvoltării copilului în cea mai importantă perioadă a vieții sale.

 

Împreună, pentru educația timpurie din România

 

Prin workshop-urile pentru copii și părinți, First 7 Training Center se asigură că:

  • Familia este prima sursă care le oferă copiilor cu vârste între 0 și 3 ani tot ce au nevoie pentru a se dezvolta optim din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.
  • Nevoile fizice, emoționale, intelectuale, sociale și de comunicare ale copilului sunt îndeplinite de membrii familiei și de toți cei implicați în îngrijirea și procesul educațional al acestora (dădace, rude, educatori).
  • Mediul în care părinții și copiii interacționează este un mediu atractiv, sigur și primitor, care susține nevoile emoționale și educaționale ale celor implicați.
  • Punem la dispoziție părinților cele mai noi informații cu ajutorul specialiștilor în nutriție, îngijirea și educația copiilor
Galerie foto

Prin proiectele sale dedicate profesioniștilor din educație, First 7 Training Center oferă personalor care lucrează în domeniul dezvoltării și educației:

  • Exemple de bune practici prin intermediul materialelor filmate atât în Baby Acorns și Acorns, cât și în alte instituții similare din România și alte țări europene
  • Workshop-uri cu specialiști din România și străinătate
  • Training-uri despre subiecte legate de dezvoltarea socială, intelectuală, emoțională și lingvistică a copiilor mici
  • O bibliotecă cu materiale scrise, audio și video, care pot fi împrumutate în scopuri educaționale.
Galerie foto

PARTENERI