Conferința de Educație Timpurie 2022
Suceava

SPEAKERI

este consultant, speaker, autor reputat în domeniul educației timpurii și una dintre personalitățile internaționale cele mai respectate în ceea ce privește leadershipul și dezvoltarea profesională pentru primii ani. Pam colaborează în calitate de expert cu numeroase organizații internaționale.

trainer internațional, educator și mamă a șase copii. Într-un fel, reușește să țină totul împreună, împărtășind rețeta succesului fanilor ei din întreaga lume. În prezentările sale, Shonette generează emoție, interes, pasiune și dorința de a crea o cultură educațională puternică și pozitivă, de care să poată beneficia orice organizație.

este un autor, muzician și formator educațional ce provine din Madison, Wisconsin. Din 1987, Stuart a lucrat în școli din întreaga lume, încurajând muzica, povestea și creativitatea elevilor și profesorilor. El a susținut, de asemenea, evenimente și conferințe internaționale pe teme care includ creativitatea, cultivarea bunătății, muzica și povestea în sălile de clasă, construirea de relații în școală și dezvoltarea alfabetizării la copiii mici. Prezentările lui Stuart includ muzică, mișcare, reflecție și strategii practice pentru utilizarea de zi cu zi.

PROGRAM

9:00 – 11:00 Pamela Mundy

11:00 – 11:15 Pauză

11:15 – 13:00 Stuart Stotts – “Highways to the Heart”

13:00 – 14:00 Prânz

14:00 – 16:00 Shonette Bason Wood – “Ten Ways to Increase a Child’s Potential Through a Heart Centred Spread the Happiness Approach”

*Sesiunile beneficiază de traducere în limba română.

Participarea este GRATUITĂ pentru educatorii, învățătorii și profesorii din învățământul primar care lucrează în sistemul public de învățământ, pe baza unei adeverințe de la instituția angajatoare. Dacă sunteți educator într-o instituție privată, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@first7.ro.

Înscrie-te la Conferința de Educație Timpurie 2022 din Suceava, completând formularul de mai jos.