Conferința de Educație Timpurie 2022
Chișinău

SPEAKERI

consultant, antrenor, autor și speaker de renume internațional în domeniul dezvoltării fizice și mișcării în educația timpurie și primară, Helen este respectată la nivel global pentru contribuția ei valoroasă la creșterea profilului activității fizice din primii ani și la reducerea comportamentelor sedentare. Stilul ei de antrenament este energic, pasional și extrem de motivant. Helen desfășoară sesiuni de consultanță în toată lumea, din Malaezia până în Dubai, din China până în România.

deținătoare a titlului ”Trainer of the Year” la Nursery World Awards 2021, Alison este unul dintre cei mai apreciați specialiști în educație timpurie pentru calitățile sale sa de a pregăti și motiva liderii și managerii de unități de învățământ preșcolar. Misiunea sa este de a crea un spațiu plin de inspirație și entuziasm pentru formarea profesioniștilor din domeniul educației timpurii, pentru ca aceștia să ofere, la rândul lor, un mediu de învățare de înaltă calitate, pentru un bun start în viața copiilor.

(informație în curs de actualizare)

PROGRAM

10:00 – 11:30 Alison Featherbe – ”Teachable Moments”

11:30 – 11:45 Pauză

11.45-13:00 Alison Featherbe – ”Teachable Moments”

13:00 – 14:00 Prânz

14:00 – 16:00 Helen Battelley – ”Love to Live – Work To Give/Somatic Learning in Early Childhood”

Participarea este GRATUITĂ pentru educatorii, învățătorii și profesorii din învățământul primar care lucrează în sistemul public de învățământ, pe baza unei adeverințe de la instituția angajatoare. Dacă sunteți educator într-o instituție privată, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@first7.ro.

Înscrie-te la Conferința de Educație Timpurie 2022 din Chișinău, completând formularul de mai jos.