ÎN PRIMII 7 ANI, EDUCATORII SUNT LA FEL DE IMPORTANȚI CA PĂRINȚII

Îmbunătățirea metodelor de creștere a copilului între 0 și 7 ani au nevoie de aliniere la progresul psihologiei, sociologiei și al educației, în general. Copilul trebuie înțeles prin tot ceea ce îl înconjoară, prin întreg contextul psihologic, social și cultural în care crește. Identitatea și sentimentul libertății sunt necesare dezvoltării și integrării în societatea noastră.

Educatorii sunt, după părinți, cele mai importante persoane din primii ani de viață ai copilului. De aceea, FIRST7 înseamnă experiența de peste 15 ani a ACORNS Nursery transformată în servicii de training și coaching dedicate educatorilor care vor „să crească” odată cu copilul.

 

Testimoniale

”Mi-a schimbat viziunea. De fapt, mi-a făcut ordine în gândire. Acum mă simt mai încrezătoare în mine și capabilă să pot inspira încredere copiilor. Prestația trainerului a fost extrem de inspirată. Pozitivitatea și implicarea se simt prin toți porii. Am simțit că am învățat, că am multe resurse și că este extrem de bine să le fructific. Mi-a plăcut la nebunie!” – Raluca Vas, educator BeMindful Kids

“Totul a fost explicit și plin de sinceritate și căldură”Cătălina Ene, educator

“Este primul curs cu aceasta tematică la care am avut posibilitatea, dar și onoarea să particip. Mulțumesc!” – Anca Toma, educator

”Mi-a plăcut prestația trainerului. Foarte pozitivă. Emană bucurie și încredere. M-a motivate energia ei!” – Ramona Hosu , educator Grădinița Scăpărici

Am fost mereu cu zâmbetul pe buze și sunt recunoscatoare pentru că am întâlnit alte persoane care gândesc la fel ca mine.” – Florența Ciudoescu, Fundatia “Viitor Pentru Copiii României”

 

Vă prezentăm două module dedicate educatorilor care își doresc să investească în propria educare:

 

 

 

 

cursuri pentru lideri in educatie

EDUCAȚIA ARE NEVOIE DE LIDERI! ÎMPREUNĂ ÎNVĂȚĂM SĂ ÎNDEPLINIM CE PROMITEM.

Sistemul românesc de educație are nevoie de lideri în educație: lideri competenti, înzestrați, pregătiți, capabili să modernizeze procesul educațional și  să conducă o echipă educațională către atingerea obiectivelor.

FIRST7 crede în reușita unui sistem educațional condus de oameni bine pregătiți și nu în reușita individuală a unui cadru didactic, reușită ce nu este susținută de mediul în care el își desfășoară activitatea. În acest sens, FIRST7 oferă module de pregătire pentru cei care conduc echipe educaționale.

Experiența ACORNS Nursery în România și reușita acestor sisteme în Marea Britanie susțin aceasta inițiativă.

Modulele de pregătire pentru cei din managementul educației sunt bazate pe experiență, oferă motivația îmbunătățirii performanței, soluții practice și strategii pentru dobândirea unui stil de conducere eficace, competent și actual acordate la societatea de astăzi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.