Conferința de Educație Timpurie 2022
Timișoara

SPEAKERI

este fondatoarea primei creșe private din România, Acorns Nursery, promotoare a conceptului de educație timpurie pentru copiii cu vârsta 0-3 ani și fondatoarea Conferinței de Educație Timpurie.

Valentina a realizat stadii de pregătire, atât în România, cât și în Marea Britanie, pe diferite arii din domeniul pedagogic și al managementului educațional. Prin First7 – Patents & Educators Coaching, unul din proiectele sale de suflet, a susținut numeroase sesiuni de training pentru cadre didactice din învățămâtul preșcolar și primar, dar și webinarii pentru părinți, pe teme legate de îngrijirea și educația copilului mic, stimularea intelectuală, emoționala și fizică a acestuia.

Promotor al educației timpuri de peste 18 ani și mamă a 3 copii, Valentina Secară a învățat că în fiecare zi afli ceva nou, că e important să visezi și să te lupți pentru visele tale, mottoul său fiind: “Dream, Do, Change”.

are o experiență de peste 28 de ani în sisteme educaționale internaționale. Pozițiile ocupate în Malaezia, China, Vietnam, Franța, Olanda, Oman, Arabia Saudită, Elveția și Marea Britanie i-au facilitat o vastă experiență multiculturală. Helen a condus două mari școli internaționale, este pasionată de procesul de învățare a copiilor și de îmbunătățirea sistemelor educaționale.

consultant, antrenor, autor și speaker de renume internațional în domeniul dezvoltării fizice și mișcării în educația timpurie și primară, Helen este respectată la nivel global pentru contribuția ei valoroasă la creșterea profilului activității fizice din primii ani și la reducerea comportamentelor sedentare. Stilul ei de antrenament este energic, pasional și extrem de motivant. Helen desfășoară sesiuni de consultanță în toată lumea, din Malaesia până în Dubai, din China până în România.

PROGRAM

9:00 – 11:00 Valentina Secară – ”Senzorial în educația din inimă”

11:00 – 11:15 Pauză

11:15 – 13:00 Helen O’Donoghue – ”Ready, Steady… Love to Learn”

13:00 – 14:00 Prânz

14:00 – 16:00 Helen Battelley – ”Love to Live – Work To Give/Somatic Learning in Early Childhood”

*Sesiunile beneficiază de traducere în limba română.

Participarea este GRATUITĂ pentru educatorii, învățătorii și profesorii din învățământul primar care lucrează în sistemul public de învățământ, pe baza unei adeverințe de la instituția angajatoare. Dacă sunteți educator într-o instituție privată, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@first7.ro.

Înscrie-te la Conferința de Educație Timpurie 2022 din Timișoara, completând formularul de mai jos.