Conferința de Educație Timpurie 2022
București

SPEAKERI

deținătoare a titlului ”Trainer of the Year” la Nursery World Awards 2021, Alison este unul dintre cei mai apreciați specialiști în educație timpurie pentru calitățile sale sa de a pregăti și motiva liderii și managerii de unități de învățământ preșcolar. Misiunea sa este de a crea un spațiu plin de inspirație și entuziasm pentru formarea profesioniștilor din domeniul educației timpurii, pentru ca aceștia să ofere, la rândul lor, un mediu de învățare de înaltă calitate, pentru un bun start în viața copiilor.

este consultant, speaker, autor reputat în domeniul educației timpurii și una dintre personalitățile internaționale cele mai respectate în ceea ce privește leadershipul și dezvoltarea profesională pentru primii ani. Pam colaborează în calitate de expert cu numeroase organizații internaționale.

trainer internațional, educator și mamă a șase copii. Într-un fel, reușește să țină totul împreună, împărtășind rețeta succesului fanilor ei din întreaga lume. În prezentările sale, Shonette generează emoție, interes, pasiune și dorința de a crea o cultură educațională puternică și pozitivă, de care să poată beneficia orice organizație.

consultant, antrenor, autor și speaker de renume internațional în domeniul dezvoltării fizice și mișcării în educația timpurie și primară, Helen este respectată la nivel global pentru contribuția ei valoroasă la creșterea profilului activității fizice din primii ani și la reducerea comportamentelor sedentare. Stilul ei de antrenament este energic, pasional și extrem de motivant. Helen desfășoară sesiuni de consultanță în toată lumea, din Malaezia până în Dubai, din China până în România.

Cu peste 20 de ani de experiență în predarea și conducerea de școli și creșe private din Marea Britanie, Alexandra este ghidată în profesia sa de principiul conform căruia copiii vor prospera atunci când se simt ascultați și respectați. Abordarea sa asupra actului educațional este distractivă, practică și personalizată.

este un autor, muzician și formator educațional ce provine din Madison, Wisconsin. Din 1987, Stuart a lucrat în școli din întreaga lume, încurajând muzica, povestea și creativitatea elevilor și profesorilor. El a susținut, de asemenea, evenimente și conferințe internaționale pe teme care includ creativitatea, cultivarea bunătății, muzica și povestea în sălile de clasă, construirea de relații în școală și dezvoltarea alfabetizării la copiii mici. Prezentările lui Stuart includ muzică, mișcare, reflecție și strategii practice pentru utilizarea de zi cu zi.

este profesor calificat care și-a petrecut ultimii ani dezvoltând un curriculum de wellbeing în instituții de învățământ. Cea mai mare parte a carierei sale didactice a dedicat-o dezvoltării mentalități sănătoase în rândul tinerilor. Odată ce au crezut în ei înșiși, aceștia au avut loc mari progrese. Acest lucru se reflectă și în adulții cu care lucrează. Martin este extrem de apreciat pentru abordarea sa autentică și pentru capacitatea sa de a genera schimbări în viața oamenilor.
Prezentarea pe care am pregătit-o pentru Conferința de Educație Timpurie folosește cercetări de ultimă oră pentru a explora cum poți ajunge să strălucești din toate punctele de vedere. Vom împărtăși câteva dintre „secretele” psihologiei pozitive, concentrându-ne pe învățarea de noi obiceiuri de gândire și comportamente care vor susține „strălucirea” personală. Cursul este aplicabil atât în viața profesională, cât și în afara ei.” Martin

PROGRAM

26 OCTOMBRIE

9:00 – 11:00 Alison Featherbe – ”Teachable Moments”

11:00 – 11:15 Pauză

11.15-13:00 Alison Featherbe – ”Teachable Moments”

13:00 – 14:00 Prânz

14:00 – 16:00 Helen Battelley – ”Love to Live – Work To Give/Somatic Learning in Early Childhood”

 

27 OCTOMBRIE

9:00 – 11:00  Alexandra Chiorando – ”Schematic Play – Understanding and Supporting Children’s Behaviour in the Early Years”

11:00 – 11:15 Pauză

11:15 – 13:00 Shonette Bason Wood – “Ten Ways to Increase a Child’s Potential Through a Heart Centred Spread the Happiness Approach”

13:00 – 14:00 Prânz

14:00 – 16:00 Stuart Stotts – “Highways to the Heart”

 

28 OCTOMBRIE

9:00 – 11:00 Pamela Mundy

11:00 – 11:15 Pauză

11:15 – 13:15 Martin Burder “The Art of Being Brilliant”

*Sesiunile beneficiază de traducere în limba română.

Participarea este GRATUITĂ pentru educatorii, învățătorii și profesorii din învățământul primar care lucrează în sistemul public de învățământ, pe baza unei adeverințe de la instituția angajatoare. Dacă sunteți educator într-o instituție privată, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@first7.ro.

Înscrie-te la Conferința de Educație Timpurie 2022 din București, completând formularul de mai jos.