ÎN PRIMII 7 ANI, EDUCATORII SUNT LA FEL DE IMPORTANȚI CA ȘI PĂRINȚII.

Vă prezentăm două module dedicate educatorilor care își doresc să investească în propria educare. Îmbunătățirea metodele de creștere ale copilului  între 0 și 7 ani au nevoie de aliniere la progresul psihologiei, sociologiei și al educației, în general. Copilul trebuie înțeles prin tot ceea ce îl înconjoară, prin întreg contextul psihologic, social și cultural în care crește. Identitatea și sentimentul libertății sunt necesare dezvoltării și integrării în societatea noastră.

ACORNS Nursery marjează tocmai pe aceste metode alternative bazate pe CHILD CENTRICITY EDUCATION, îmbunătățind întreg mediul din jur. Educatorii sunt, după părinți, cei mai importanți subiecți din primii ani ai copilului. De aceea, FIRST7 înseamnă experiența de peste 10 ani a ACORNS Nursery transformată în servicii de training și coaching dedicate educatorilor care vor „să crească” odată cu copilul.

 • FORMARE DE 1 ZI

  Cursurile de formare de 1 zi sunt bazate pe teme interactive între educator și copii. Subiectele includ teme precum: „Predarea limbii engleze ca o a doua limbă”, „Matematica pentru copilul mic”, „Managementul clasei”, „Predarea folosind metode positive” și altele.

  Se adresează educatorilor, pedagogilor și celor care participă alături de aceștia la creșterea și educarea copiilor.

  Află când te poți înscrie pentru următoarea sesiune!

  Calendar
 • FORMARE PE TERMEN LUNG

  Cursurile de formare pe termen lung oferă cursantului o pregătire susținută în vederea specializării acestuia într-un segment anume de educație.

  Se adresează atât educatorilor calificați, cât și celor care nu au această calificare. Modulul are o durată de 7 luni.

  Află când te poți înscrie pentru următoarea sesiune!

  Calendar