Cursuri

ÎN PRIMII 7 ANI, EDUCATORII SUNT LA FEL DE IMPORTANȚI CA PĂRINȚII

Îmbunătățirea metodelor de creștere a copilului între 0 și 7 ani au nevoie de aliniere la progresul psihologiei, sociologiei și al educației, în general. Copilul trebuie înțeles prin tot ceea ce îl înconjoară, prin întreg contextul psihologic, social și cultural în care crește. Identitatea și sentimentul libertății sunt necesare dezvoltării și integrării în societatea noastră.

Educatorii sunt, după părinți, cele mai importante persoane din primii ani de viață ai copilului. De aceea, FIRST7 înseamnă experiența de peste 15 ani a ACORNS Nursery transformată în servicii de training și coaching dedicate educatorilor care vor „să crească” odată cu copilul.

 

Testimoniale

”Mi-a schimbat viziunea. De fapt, mi-a făcut ordine în gândire. Acum mă simt mai încrezătoare în mine și capabilă să pot inspira încredere copiilor. Prestația trainerului a fost extrem de inspirată. Pozitivitatea și implicarea se simt prin toți porii. Am simțit că am învățat, că am multe resurse și că este extrem de bine să le fructific. Mi-a plăcut la nebunie!” – Raluca Vas, educator BeMindful Kids

“Totul a fost explicit și plin de sinceritate și căldură”Cătălina Ene, educator

“Este primul curs cu aceasta tematică la care am avut posibilitatea, dar și onoarea să particip. Mulțumesc!” – Anca Toma, educator

”Mi-a plăcut prestația trainerului. Foarte pozitivă. Emană bucurie și încredere. M-a motivate energia ei!” – Ramona Hosu , educator Grădinița Scăpărici

Am fost mereu cu zâmbetul pe buze și sunt recunoscatoare pentru că am întâlnit alte persoane care gândesc la fel ca mine.” – Florența Ciudoescu, Fundatia “Viitor Pentru Copiii României”

 

Vă prezentăm două module dedicate educatorilor care își doresc să investească în propria educare:

FORMARE DE 1 ZI

Cursurile de formare de o zi sunt bazate pe teme interactive între educator și copii. Subiectele includ teme precum: predarea limbii engleze ca o a doua limbă, dezvoltarea abilităților matematice, managementul eficient al clasei, predarea folosind metode pozitive, folosirea mișcării în lucrul cu copiii, metode de evaluare a progresului copilului și altele.

Aceste cursuri se adresează educatorilor, pedagogilor și celor care participă la creșterea și educarea copiilor. Se pot organiza astfel de cursuri și la cerere, în sediul grădiniței partenere sau la FIRST7.

Solicită mai multe informații despre următorul curs de o zi organizat de FIRST7.

FORMARE PE TERMEN LUNG

Cursurile de formare pe termen lung oferă o pregătire susținută în vederea aprofundării unui anumit segment de educație, scopul final fiind acela de specializare a participanților în acel domeniu. Se adresează atât educatorilor calificați, cât și celor care nu au această calificare.

Cursurile pe termen lung au între 2 și 7 sesiuni și pot fi organizate și la cerere, după un calendar agreat cu grădinița parteneră.

Solicită mai multe informații despre cursurile de formare pe termen lung FIRST7.
inchide X

PARTENERI