Vorbește pe limba mea! Cum comunicam copiilor

WEBINARII

Cum să îl fac pe cel mic să mă asculte? 
Iată primul pas: învață cum să vorbești pe limba lor!

Webinar Gratuit Educatori/Învățători

Descriere Webinar

Indiferent dacă este scrisă sau verbală, comunicarea poate influența modul în care gândim, simțim și relaționăm cu ceilalți.
Efectuarea unor mici schimbări în cuvintele pe care le alegem și în modul în care le transmitem poate preveni reacții neintenționate poate îmbunătăți claritatea mesajului și poate promova răspunsurile utile

Cum îl fac pe cel mic să mă asculte? Iată primul pas: învață cum să vorbești pe limba lor.

Acest webinar va explora modul în care schimbarea comunicării in copilăria timpurie poate promova siguranța, dezvoltarea și bunăstarea copiilor.

Cui i se adresează

Educatorilor/Învățătorilor

Tuturor educatorilor care vor să înțeleagă nevoile copilului și cum să îl susțină în demersul dezvoltării armonioase

Structură webinar/Tematică abordată

🍭 Cum poate comunicarea modela modul în care cei mici gândesc și simt

🍭 Modul în care stilul nostru de comunicare poate avea un impact asupra siguranței, dezvoltării și bunăstării copiilor – în bine și în rău

🍭 Cum să adaptăm practicile de comunicare verbală si nonverbala pentru a promova rezultate mai bune pentru copii

Educatorii si învățătorii joacă un 𝐫𝐨𝐥 𝐯𝐢𝐭𝐚𝐥 în sprijinirea dezvoltării și bunăstării copiilor, în special în primii ani. Cu toate acestea, poate fi o 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐨𝐜𝐚𝐫𝐞 pentru practicieni să știe cum să comunice cel mai bine cu cei mici în moduri care să rezoneze cu experiențele lor și să îi obțină rezultate sau comportamentele așteptate

Acest webinar este pentru tine dacă vrei să afli mai multe despre:

  • Care este diferența intre 𝐀 𝐯𝐨𝐫𝐛𝐢 și 𝐀 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚 cu cei mici
  • Ce este 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐦𝐩𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚
  • Ce unelte de comunicare te pot ajuta să ai un 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐜𝐭 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯?
  • Cât de importante sunt 𝐚𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐧𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐥𝐞 în comunicare

 

Trainer webinar

Trainer- Acest webinar este susținut de Mira Niculescu, trainer și consilier de dezvoltare personală. 

Mira Niculescu este trainer specializat in tehnici de comunicare, consilier dezvoltare profesionala si formator acreditat si fondatorul Training Booth din Bucuresti, companie care ofera servicii specializate de cursuri si programe educative pentru companii, adulti si adolescenti.

Are experienta relevanta in sustinerea de cursuri softskils si hardskills, atat in Bucuresti, cat si in Cluj Napoca, cu peste 1.000 de ore acumulate de training si consiliere de dezvoltare personala.

In prezent este trainer si sustine cursuri pentru adolescenti in Bucuresti, este consilier de dezvoltare personala pentru copii si adulti, ocupa pozitia de People Manager la Hygia Consult in Cluj-Napoca, unde  este  coordonator programe de formare profesionala si dezvoltare personala si trainer: Learn2Do (program de mentorat pentru antreprenorii inovatori), CIH (cursuri interne), CIIL (consiliere individuala dezvoltare personala), Learn Consulting Do Consulting (program educativ de formare profesionala pentru studenti), CII (programe induction).

Este absolventa a facultatii de litere si urmeaza cursurile facultatii de psihologie, in Bucuresti, detine calificari acreditate ANC pentru Formator si  Consilier de dezvoltare personala.

Mira Niculescu

Trainer și consilier de dezvoltare personală

Preț și detalii participare

Acest webinar este gratuit, nu se oferă certificat/adeverință de participare