STEM în educație

WEBINAR

Descriere Webinar

Intr-o lume in continua schimbare, avem nevoie de informatie si strategie actuala. Iar cand vorbim de educatie, nevoia este si mai stringenta.
 
𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁𝟳, alaturi de sponsorii Agrimol, Zenos si Firma de Conta, organizeaza 4 evenimente de formare, cu 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙧𝙚 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙪𝙞𝙩𝙖, pentru educatorii din Romania. Proiectul se doreste a fi o investitie in dezvoltarea educatiei timpurie din Romania, tinand cont de nevoile de formare ale participantilor, exprimate anterior.
 
Copiii mici au o curiozitate fara margini despre lumea din jurul lor, o dorinta de a investiga, de a pune intrebari, pe tot parcusul descoperirilor lor.
 
Stimularea continua a curiozitatii lor reprezinta o provocare continua pentru adultii care se ingrijesc de educatia lor – in special in lumea in care traim, unde tehnologia ocupa un loc central. Din acest motiv este important sa punem accentul pe invatarea prin 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙨𝙩𝙞𝙜𝙖𝙩𝙞𝙚, iar educatorii sunt cei mai buni in a stimula 𝙞𝙣𝙫𝙖𝙩𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙖𝙨𝙩𝙛𝙚𝙡! !
 
]𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁𝟳 organizeaza training -ul “𝙎𝙏𝙀𝙈 𝙞𝙣 𝙚𝙙𝙪𝙘𝙖𝙩𝙞𝙖 𝙩𝙞𝙢𝙥𝙪𝙧𝙞𝙚”, in cadrul caruia, vom afla de la Pamela Mundy 𝙢𝙖𝙞 𝙢𝙪𝙡𝙩 𝙙𝙚𝙘𝙖𝙩 𝙣𝙚-𝙖𝙢 𝙥𝙧𝙤𝙥𝙪𝙨! Initial, conceptul pe care am dorit sa il cunoastem in profunzime a fost STEM, insa Pamela ne-a promis ca vom discuta nu doar despre 𝙨𝙩𝙞𝙞𝙣𝙩𝙖, 𝙩𝙚𝙝𝙣𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙚, 𝙞𝙣𝙜𝙞𝙣𝙚𝙧𝙞𝙚, 𝙢𝙖𝙩𝙚𝙢𝙖𝙩𝙞𝙘𝙖, ci si despre arta, intrucat si aceasta a fost inclusa in schema de invatare, in urma unor studii relevante.

Cui i se adresează

Educatorilor

Evenimentul se adreseaza educatorilor din Romania, adica celor care lucreaza in crese si gradinite, cu varsta 0-7 ani,

Program

17:50

Ne conectam pe Zoom

18:00

Începe webinarul

19:30

Finalul webinarului

Webinarul va explora cele mai recente descoperiri despre invatarea prin investigatie

Vom afla despre practicile din educatia timpurie si ce inseamna 𝙎𝙏𝙀𝙈 pentru acest segment de varsta

Ne vom simti energizati, inspirati, pregatiti de a schimba fata educatiei timpurii!

Trainer webinar

Pamela Mundy colaborează în calitate de expert în educație timpurie cu numeroase organizații internaționale, inclusiv școli și ministere ale educației, atât la nivel național, cât și internațional. Este consultant, speaker și un autor reputat în domeniul educației timpurii.

De asemenea, deține funcția de consultant pentru BBC și Channel 4 Learning pe probleme de educație, este co-autor al programului on-line de leadership în educație timpurie de la Oxford University Press și a colaborat cu Departamentul pentru Educație al Guvernului Britanic la elaborarea, dezvoltarea și derularea programului național dedicat primilor ani de formare ai copilului.


Pamela a contribuit la îmbunătățirea mediului academic prin asigurarea calității studiilor, a suportului strategic, ghidare și implementare pentru o serie de grădinițe, creșe și grupuri școlare, în Marea Britanie, Asia de Sud, SUA, America de Sud, Chile, Africa de Vest, China, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Singapore, Malaezia, India, Caraibe, Rusia și Columbia.

Pamela Mundy

Expert în educație

Preț și detalii participare

**:Webinarul va fi in limba engleza cu 𝗧𝗥𝗔𝗗𝗨𝗖𝗘𝗥𝗘 𝗦𝗜𝗠𝗨𝗟𝗧𝗔𝗡𝗔 𝗜𝗡 𝗟𝗜𝗠𝗕𝗔 𝗥𝗢𝗠𝗔𝗡𝗔**

*Nu se ofera certificate sau adeverinte de participare.

Eveniment sponsorizat de Agrimol, Zenos, Firma de Conta si cu sprijinul Kinderpedia.