Cum continuăm educația în curtea grădiniței?

WEBINAR

Webinar pentru Educatori/Învățători

Descriere Webinar

Experiențele de joacă de calitate în aer liber nu se referă doar la a-i face pe copii să se joace afară.  Mai degrabă, este vorba despre sprijinirea copiilor în angajarea în experiențe de joacă în aer liber stimulatoare și interesante.

  Lăsarea copiilor să se joace afară este doar primul pas. Atunci, care sunt ingredientele cheie pentru a îmbogăți experiențele de joacă în aer liber ale copiilor? Acest webinar va explora învățarea bazată pe explorare, materialele, timpul, libertatea și entuziasmul adulților ca ingrediente cheie pentru a oferi copiilor experiențe de joacă în aer liber de calitate.

A fi zilnic afară stimulează gândirea și creativitatea copiilor în moduri care nu sunt posibile în sala de clasă. Modul în care educatorii pot stabili așteptări în ceea ce privește învățarea și evaluarea riscului va fi discutat împreună cu noțiunea de copii care își conduc învățarea prin proiecte, joacă și întrebări.

Vă invităm să vă alăturați discuției despre rețeta pentru a face jocul în aer liber mai aromat și mai bogat!

Cui i se adresează

Educatorilor/Învățătorilor

Tuturor cadrelor didactice care vor să înțeleagă nevoile copilului și cum să îl susțină în demersul dezvoltării armonioase

Structură webinar

Vor fi abordate teme precum:

  • Beneficiile mediului exterior pentru învățare
  • Efectele pozitive asupra dezvoltării holistice a copiilor
  • Cadrul de învățare și dimensiunile învățării in aer liber
  • Idei de joc si resurse stimulative

Trainer webinar

Valentina Secară a realizat stagii de pregătire atât în România cât și în Marea Britanie pe diferite arii din domeniul pedagogic și al managementului educațional, iar până în prezent, a organizat 7 ediții Conferinta de educatie timpurie First7.

Este formator de adulți, a participat la sesiuni de informare și pregătire pe teme de leadership cu traineri din SUA, Universitatea Reading, a finalizat cu succes cursurile “Introducing British Sign Language”, “Parents Early Years and Learning”, cursul PEAL oferit de National Children Bureau si multe altele.

Este mama a 3 copii si fondatoarea Acorns Nursery si First7.

Valentina Secară

Trainer, Coach, CEO Acorns Nursery, specialist educație timpurie și formator de adulți

Preț și detalii participare

1. Completeza datele tale de inregistrare 

2. Achita în contul RO43BTRLRONCRT0586809501, costul sesiunii, adică 60 Ron
3. Linkul de acces se generează prin completarea chestionarului, deîndată ce se realizeaza confirmarea plății.

Atentie!
⚠ Veti primi un e-mail de confirmare din partea Kinderpedia cu linkul de accesare al webinarului! Va rugam sa verificati si folderul de Spam
Webinarul se desfasoara pe platforma Zoom, asigurati-va ca o aveti instalata

-Detalii plata: Daca realizati plata din Revolut sau contul altcuiva, mentionati numele dumneavoastra la detaliile platii pentru a va putea identifica!

✔Daca realizati plata pentru mai multe persoane, va rugam sa ne dati un mail pe first7@acorns.ro sau informatii la tel: 0720 018 710 (Cristina Siretu)

!!! Toți participanții vor primi diploma de participare