Cum să avem copii fericiți și rezilienți

WEBINAR

Descriere Webinar

Intr-o lume in continua schimbare, avem nevoie de informatie si strategie actuala. Iar cand vorbim de educatie, nevoia este si mai stringenta.
First 7, alaturi de sponsorii Agrimol, Zenos si Firma de Conta, organizeaza 4 evenimente de formare, cu participare gratuita, pentru educatorii din Romania. Proiectul se doreste a fi o investitie in dezvoltarea educatiei timpurie din Romania, tinand cont de nevoile de formare ale participantilor, exprimate anterior.

 Varsta 0-7 ani este un moment crucial pentru dezvoltarea unor deprinderi esentiale, precum rezilienta, constientizarea emotionala, abilitatea de a analiza lumea in care traim.

Rezilienta dezvoltata in educatia timpurie ne ajuta sa ne pregatim pentru momentele mai dificile din viata, care ar putea afecta starea noastra de bine si capacitatea de a ne atinge obiectivele. In rolul nostru de parinte sau educator, atunci cand dezvoltam rezilienta in copii, ii pregatim nu doar pentru reusite academice ci si pentru reusite personale in viata si deprinderea unei stari de bine.

Cui i se adresează

Educatorilor

Evenimentul se adreseaza educatorilor din Romania, adica celor care lucreaza in crese si gradinite, cu varsta 0-7 ani

 

Program

17:50

Ne conectam pe Zoom

18:00

Începerea webinarului

19:30

Sfârșitul webinarului

Structură webinar

  • De ce dezvoltarea rezilientei este atat de importanta in educatia timpurie, cum putem incuraja copiii sa isi asume riscuri asumate.
  • Cum realizam dezvoltarea unei mentalitati deschise in randul copiilor, pentru a-I pregati pentru noi descoperiri
  • Cum laudam constructiv copiii, cu intentia de a cultiva o mentalitate deschisa
  • Cum ii ajutam pe copii sa isi exprime si sa isi gestioneze emotiile
  • Cum dezvoltam in randul copiilor, un set de practici care promoveaza gandirea, independenta si abilitatea de a adresa intrebari
  • Care este importanta jocului cu scop in gradinita, cel care ajuta copiii sa rezolve probleme si sa faca propriile conexiuni

Trainer webinar

Helen O’Donoghue are experinta in conducerea a 2 scoli internationale, experienta de training pentru peste 300 de lideri in educatie din 30 de tari ale lumii, este consultant Fieldwork Education si ambasador British Council.

La baza este profesor in educatia timpurie si s-a dezvoltat ulterior in specialist si speaker la evenimente cu focus pe educatie timpurie si leadership.

Helen O’Donoghue a fost speaker la Conferinta de Educatie Timpurie, in 2018 si 2020 si o asteptam cu drag sa revina la alte editii.

Helen O’Donoghue

Educator, Trainer, Consultant,
Leadership coach, Speaker

Preț și detalii participare

ebinarul va fi in limba engleza cu TRADUCERE SIMULTANA IN LIMBA ROMANA.
 
*Nu se ofera certificate sau adeverinte de participare.
Eveniment sponsorizat de Agrimol, Zenos, Firma de Conta si cu sprijinul Kinderpedia.