Conferința de Educație Timpurie 2023

SINGURUL EVENIMENT DEDICAT EDUCAȚIEI TIMPURII CU
ACCES GRATUIT EDUCATORILOR DIN SISTEMUL PUBLIC DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Ediția a 9-a a Conferinței de Educație Timpurie First7, va avea loc în perioada 21 octombrie – 5 noiembrie în Craiova, Brasov, Timișoara, București, Suceava, Chișinău lși abordează o temă esențială pentru dezvoltarea cognitivă, emoțională și socială în primii ani de viață – Comunicare, limbaj și scriere.

42% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional. Acest procent alarmant reprezintă, de fapt, viitorul României iar educația timpurie are puterea de a construi temeliile pentru o învățare de succes și pentru dezvoltarea abilităților esențiale de comunicare, limbaj și scriere. Abordările moderne de predare în primii ani de viață pot aduce beneficii semnificative și pot deschide uși către o lume plină de cunoaștere și înțelegere pentru copiii noștri.

Educatorii și învățătorii din sistemul public de învățământ se pot înscrie GRATUIT, cu condiția trimiterii unei adeverințe emise de unitatea angajatoare. Înscrierea angajaților din instituțiile private este posibilă printr-un e-mail la office@first7.ro

Pentru informații actualizate despre Conferința de educație timpurie 2023, te invităm să ne urmărești pe Facebook:

https://www.facebook.com/ConferintaDeEducatieTimpurie/ sau https://www.facebook.com/First7.Acorns

Conferința de Educație Timpurie aduce anual în România experți internaționali în educație timpurie ce prezintă concepte noi și abordează subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.