Conferința de Educație Timpurie 2023
Craiova

Conferința de Educație Timpurie First7 ajunge pentru prima dată la Craiova, pe 21 octombrie, la Hotel Ramada Plaza, cu tema Comunicare, limbaj și scriere în educația timpurie. 42% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional. Acest procent alarmant reprezintă, de fapt, viitorul României iar educația timpurie are puterea de a construi temeliile pentru o învățare de succes și pentru dezvoltarea abilităților esențiale de comunicare, limbaj și scriere. Abordările moderne de predare în primii ani de viață pot aduce beneficii semnificative și pot deschide uși către o lume plină de cunoaștere și înțelegere pentru copiii noștri.

Experții invitați să împărtășească importanța însușirii corecte a acestor competențe și tehnicile moderne de lucru cu copiii sunt:

SPEAKERI

fondatoarea Conferinței de Educație Timpurie și a primei creșe private din România și promotor al conceptului de educație pentru copiii cu vârsta 0-3 ani, Valentina a realizat stagii de pregătire, atât în România, cât și în Marea Britanie, pe diferite arii din domeniul pedagogic și al managementului educațional. Prin First7 – Parents & Educators Coaching, a susținut numeroase sesiuni de training pentru cadre didactice din învățămâtul preșcolar și primar, dar și webinarii pentru părinți, pe teme legate de îngrijirea și educația copilului mic, stimularea intelectuală, emoționala și fizică a acestuia.
deținătoare a titlului ”Trainer of the Year” la Nursery World Awards 2021, Alison este unul dintre cei mai apreciați specialiști în educație timpurie pentru calitățile sale sa de a pregăti și motiva liderii și managerii de unități de învățământ preșcolar. Misiunea sa este de a crea un spațiu plin de inspirație și entuziasm pentru formarea profesioniștilor din domeniul educației timpurii, pentru ca aceștia să ofere, la rândul lor, un mediu de învățare de înaltă calitate, pentru un bun start în viața copiilor.
trainer internațional, educator și mamă a șase copii. Într-un fel, reușește să țină totul împreună, împărtășind rețeta succesului fanilor ei din întreaga lume. În prezentările sale, Shonette generează emoție, interes, pasiune și dorința de a crea o cultură educațională puternică și pozitivă, de care să poată beneficia orice organizație.

PROGRAM

9:00 – 11:00 VALENTINA SECARĂ: ”COMUNICARE PE ÎNȚELESUL INIMII”
11:00 – 13:00 ALISON FEATHERBE: ”A COMMUNICATION RETHINK. DEEPING PRACTICE AND DEVELOPING LANGUAGE AND COMMUNICATION IN THE EARLY YEARS”
14:00 – 16:00 SHONETTE BASON: ”TALK, TALK, TALK TO ME”

Educatorii și învățătorii din sistemul public de învățământ se pot înscrie GRATUIT, cu condiția trimiterii unei adeverințe emise de unitatea angajatoare, până pe 16 octombrie. Înscrierea angajaților din instituțiile private este posibilă printr-un e-mail la office@first7.ro

Conferința de Educație Timpurie aduce anual în România experți internaționali în educație timpurie ce prezintă concepte noi și abordează subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.