INTERACȚIUNEA CU LUMEA E CEA MAI BUNĂ LECȚIE. ÎMPREUNĂ ÎNVĂȚĂM SĂ DESCOPERIM MAI MULT

Descoperirea lumii prin experiență directă este o formă de cunoaștere puțin explorată în sistemul educațional din România. De aceea vă propunem un prim pachet de patru module dedicate stimulării senzoriale, cognitive și psihologice prin care efortul învățării devine plăcerea cunoașterii.

Împreună putem îmbunătăți atât mediul în care copilul se dezvoltă, cât și metodele prin care îl ajutăm să devină o persoană autonomă.

 • SENSORY PLAYDATES

  Sesiuni de joc, stimulare senzorială şi dezvoltare pentru copii între 7-26 luni. Întâlniri pentru bebeluși și părinții lor în care cei mici explorează un spațiu senzorial: texturi, imagini și sunete captivante.

 • SIGN LANGUAGE

  Un modul cu 5 întâlniri despre Limbajul Semnelor pentru copiii cu auz între 4-18 luni. Sesiunea are loc în limba engleză.

 • “MY CHILD’S JOURNEY”

  Se adresează părinților cu bebeluși 0-3 ani interesați de importanța atașamentului, a comunicării, a mișcării fizice și a jocului în dezvoltarea copilului.

 • LECTURĂ CU BEBELUȘUL

  Lectura de la o varstă fragedă le stimulează dezvoltarea senzorială, creativă, intelectuală și a limbajului cât și latura emoțională și cea socială.