Părinți

MESERIA DE PĂRINTE E O MESERIE GREA. ÎMPREUNĂ ÎNVĂȚĂM SĂ FIE MAI UȘOARĂ!

La FIRST7, credem că dragostea necondiționată trebuie să stea la baza creșterii unui copil. De asemenea, mai știm că aceasta nu este suficientă. “Meseria “ de părinte este printre cele mai dificile și provocatoare dar, în același timp, printre cele mai importante și satisfăcătoare. Acest drum complex ridică deseori întrebări cu multiple răspunsuri, iar metodele prin care aflăm aceste răspunsuri sunt, adesea, atât de variate precum este fiecare copil în parte.

Descoperirea lumii prin experiență directă este o formă de cunoaștere puțin explorată în sistemul educațional din România. De aceea vă propunem un sistem de cursuri și workshop-uri bogate în soluții eficiente, dedicate stimulării senzoriale, cognitive și psihologice.

Experiența de 10 ani în lucrul alături de copii și părinți în ACORNS Nursery stă la baza creării acestui proiect prin care efortul învățării devine plăcerea cunoașterii.

Ateliere senzoriale pentru bebeluși

Sesiuni de joc, stimulare senzorială şi dezvoltare pentru copii între 7-26 luni, întâlniri în cadrul cărora cei mici explorează un spațiu senzorial: texturi, imagini și sunete captivante.

Prin activitățile dedicate tandemului părinte-bebeluș susținem eforturile părinților de stimulare corespunzătoare a copilului lor și de încurajare a spiritului explorator specific etapei de dezvoltare 0-3 ani, etapă vitală în formarea deprinderilor motrice, a capacității de comunicare eficiente și a încrederii în sine.

Află mai multe informații despre următorul atelier senzorial FIRST7.

Limbajul semnelor

Bebelușii înțeleg limba cu mult înainte de a putea rosti cuvintele. Oferindu-le semne care să le permită comunicarea limbii pe care o înțeleg, dar nu o pot vorbi încă, contribuim la formarea abilităților de comunicare și înțelegerea timpurie a unei a doua limbi, la îmbunătățirea stimei de sine, a încrederii și la dezvoltarea cognitivă a creierului.

La FIRST7, organizăm workshop-uri de limbaj al semnelor pentru copiii cu auz între 4-18 luni. Sesiunea are loc în limba engleză.

Află mai multe informații despre următorul curs de limbaj al semnelor FIRST7.

Lectură cu bebelușul

Există o legatură directa între volumul de cuvinte pe care un copil le aude în fiecare zi și aptitudinile sale de comunicare. De aceea, este important că micuții să audă povești, atât la creșă sau grădiniță, cât și acasă.

Poveștile pe care le auzim încă din primul an de viață au o influență puternică în dezvoltarea senzorială, creativă, intelectuală și a limbajului cât și latura emoțională și cea socială. În plus, în prezența, cărților poți crea momentul tău de intimitate cu copilul.

Află mai multe informații despre următorul workshop de lectură cu bebelușul FIRST7.
inchide X

PARTENERI