Powerd by Acorns

SUNTEM RESPONSABILI PENTRU PRIMII PAȘI ÎN VIAȚĂ!  ÎMPREUNĂ ÎNVĂȚĂM SĂ-I FACEM MAI BINE.

FIRST7 Parents&Educators Coaching este primul centru pentru educație timpurie din România dedicat dezvoltării armonioase a copilului și oferirii sprijinului corespunzător educatorilor, părinților și celor implicați în procesul de creștere și educare a acestuia, încă de la naștere.

Împărtășim întreaga noastră experiență câștigată în 10 ani cu ACORNS Nursery sistemului educațional de stat și grădinițelor private sub formă de servicii de Training&Coaching dedicate dezvoltării copilului în cea mai importantă perioadă a vieții sale. Vă punem la dispoziție un pachet de instrumente adaptate la dinamica pishologică locală pentru educatori și părinți cu scopul îmbunătățirii mediului educației copilului între 0-7 ani.

FIRST7 Parents&Educators Coaching reprezintă esența experienței noastre ca ACORNS Nursery oferită comunității sub formă de servicii de training & coaching. O relație bună părinte-copil sau educator-copil duce la formarea unui mediu social sănătos și echilibrat. Mediul social și cultural în care trăim poate fi gândit mult mai atent la necesitățile copiilor noștri. Un părinte mai bun nu înseamnă doar a fi mai iubitor, ci a fi adaptat la necesitățile culturale, psihologice și sociale din prezent. Aceste instrumente de formare sunt gândite să fie ușor și natural de asimilat de către părinți și educatori ai grădinițelor de stat sau private.